Så er foråret rigtigt ved at have bidt sig fast i Dalen. Moskusen vader rundt om husene, fjeldene er ved at blive grønne, temperaturen er til udendørsaktiviteter hytterne skriger på at blive brugt.

Her i miniferien har vi også gjort brug af tilbudet om et “minicruise” i en af velfærdsbådene. Hele familien inkl. familien Erthmann tog onsdag efter arbejde på tur til Bjørnebo, for at blive der til fredag, hvor vi desværre grundet min vagt lørdag blev nød til at tage hjem.

Planen er at nu her efter vagten, tager vi på fjorden for at se om vi kan fange lidt agmasetter. Vi har de sidste par dage kunne se store flokke af sæler jage i flok her inde i fjorden, så efter sigende skulle det være muliugt at fange fisk nu.

Jeg har lagt lidt billeder ind fra bla. en veloverstået rypejagt, hytteturen, mormor og morfars besøg og nogle af Tereses elever der er på tur med den skrappe lærer.