Tre gange måtte jeg forsøge at logge ind på siden her inden det lykkedes. Mon det er for lang tid siden jeg har opdateret bloggen?

Siden sidst har vi haft “uventede” gæster, fået “Hobitten” (båden) i vandet og op igen, trænet på cykel, anskaffet endnu et gevær, flyttet rudt på værelserne og en hel masse andre ting.

Først skete der jo det, at en af kollegaerne fik en albue i munden under en hockey-kamp, hvilket resulterede i en knækket fortand. Her på stedet er der som tidligere beskrevet ikke faste tandlæger, og vores læge ville ikke gøre noget. Terese deriomod var staks klar til at træde i karakter, så hun tog på tandklinikken med “patienten” og med kyndig telefonisk vejledning lykkedes det at få limet tandstumpen på igen. Samtidigt blev det arrangeret at Ole på vej hjem fra Nuuk rejste over Grønnedal for lige at sikre at arbejdet var gjort ordentligt. Det betød, at vi havde dejligt weekend besøg inden Ole drog videre til DK.

Hobitten er ligeledes kommet i vandet, efter vinterens ombygning. Under prøveturen, døde motoren. Trods et ihærdigt forsøg på at padle ind til havnen, måtte jeg meget skamfuldt se mig selv og Hobitten blive slæbt til havn af en flyverofficer 🙁

Fejlen er nu lokaliseret til en defekt termostat, og reservedelen er på vej med skib fra Nuuk og jeg regner med at jeg endnu engang stævner ud, denne gang dog under ledsagelse af en anden jolle.

Terese er kommet til at købe en salonriffel til rypejanten. Ungerne synes det er helt OK at prøve at skyde med den sammen med mor, for den larmer ikke så meget og den har heller ikke så kraftigt et rekyl. Jeg er nu ikke sikker på at der står noget i de pædagogiske lærebøger om børns brug af skydevåben.

Værelsesfordelingen i huset er også ændret, således at ungerne nu har fået hvert deres værelse, og der er lavet kombineret kontor/gæsteværese ovenpå.

Tja og som overskriften antyder er hele Dalen herunder også os ramt af skoldkopper, det vil sige at det kun er Line der er ramt, men mon ikke også Birk følger trop i den nærmeste fremtid.

Jeg har lige lagt diverse billeder ind fra den seneste tid.