Nu er det officielt!!!!! FORÅRET ER KOMMET Det er i dag anden dag at solens stråler titter ned i Dalen smiley Ca. 10 minutter omkring frokost er solen over “Dronning Dagmar fjeldet” og det er lige før at man er klar til at smide blusen og stille sig ud og lade kroppen bade i lyset. Det kan lyde som om at det er mørkt hele vinteren, men det er det nu ikke, det er bare fordi man lige mangler følelsen af solens stråler.

Hvad er det nu der følger med forår? – Nå ja! INFLUENZA Dalen er ramt af en mindre epidemi. Vi lever jo om en flok slagtesvin, der ikke tåler fremmede baktusser, så vi kan i den grad mærke når der har været milflight, ud over ønskede gæster kommer der også de uønskede bakterier og vira. Jeg vil tro at 25% af beboerne i Dalen er ramt i højere eller mindre grad. Herhjemme ligger Birk med feber og snue, så vi er lidt spændte på hvornår resten af familien bliver ramt. Det går nu godt nok ellers, jeg regner med at vi snart kan få lagt et par nye billeder ind, men I må altså have dem til gode.
Det vil sige at jeg måtte lige tage et af patienten der måtte give op under eftermiddagsmaden.